Atomic Hearts sistemski zahtevi otkriveni – neće vam trebati sci-fi mašina

0
65
atomic-hearts-sistemski-zahtevi-otkriveni-–-nece-vam-trebati-sci-fi-masina

Atomic Heart je nova igra koja će biti objavljena kasnije ove godine i nadamo se da će visoko rangirati među najboljim igrama 2023. godine. U susret izlazu lepo je videti da su sistemski zahtevi relativno blagi. Čini se da je dosadašnja pucačina lepa mešavina Fallout i Bioshock serijala, anešto starije verzije računara za igre bi trebalo da mogu da je pokrenu bez većih problema.

Prema minimalnim zahtevima Atomic Heart-a, biće vam potreban GPU sa 4 GB VRAM-a. Dakle, neće vam trebati vodeća grafička kartica za pokretanje ove FPS igre, skoro svaki GPU iz poslednjih nekoliko godina bi trebalo da može da pokrene igru bez mnogo problema.

Pogledajte 8 minuta gejmpleja iz Atomic Heart

Što se tiče procesora i RAM-a, Intel Core i5 4460 ili nešto oko toga bi trebalo da radi posao, zajedno sa najmanje 8 GB RAM za pokretanje igre. Ali ovo je za minimalne specifikacije ako želite da poboljšate vizuelne efekte i performanse, morali biste da potrošite malo više, ali to nije neophodno.

Atomic Heart intrigira igrače godinama, otkako je akciona avantura FPS RPG sa alternativnom istorijom prvi put najavljena još 2018. godine. Od tada su vesti o igri bile prilično sporadične, iako je krajem prošle godine objavljeno da je igra dolazi u februaru. Skoro mesec dana pre lansiranja, Atomic Heart je postao zlatni i igra dolazi za oko desetak dana, odnosno 21. februara.

Sistemski zahtevi glase

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More