Atomic Heart dobija nastavak?

0
45
atomic-heart-dobija-nastavak?

Bilo je mnogo uzbuđenja oko Atomic Hearta nakon dugog perioda razvoja igre. Igra je završila prilično dobro, sa ukupnim rezultatom od 74 poena na OpenCritic i čini se da developeri u Mundfish-u već planiraju nastavak.

Iako Mundfish to nije zvanično najavio, neko u studiju je rekao ruskom reporteru igara Alekseju Makarenkovu da je nastavak u pripremi. Portali kao što su Twisted Voxel i Insider Gaming su brzo preuzeli vest.

Prvom Atomic Heart naslovu je bilo potrebno pet godina da se razvije, iako je igra možda mogla izaći malo ranije da nije bilo pandemije. Pre nego što Mundfish može da skrene pažnju na nastavak, mora da završi rad na predstojećim DLC-ovima za prvu igru.

Atomic Heart uzima izvesnu inspiraciju iz BioShock-a, ali na kraju, kampanja igre je smatrana malo predugačkom i dizajn nivoa je takođe kritikovan od strane recenzenata. Bilo je i nekih kritika na račun pisanja, posebno kada je u pitanju dijalog glavnih junaka. Ipak, postoji dobra osnova za rad odavde, tako da ako bi nastavak mogao da smanji deo nepotrebnih stvari i stvori kohezivniji svet igre, mogao bi da napravi odličan skok.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More