Atlas Fallen odložen sa maja na avgust

0
70
atlas-fallen-odlozen-sa-maja-na-avgust

FOTO: Focus Entertainment

Izdavač Focus Entertainment i developer Deck13 najavili su Atlas Fallen na Gamescom 2022 događaju. Stvari su utihnule nekoliko meseci nakon toga, ali je period tišine završen pre nekoliko nedelja kada je objavljen datum izlaska u maju. Sada, samo kratko vreme kasnije, Deck13 je odložio igru za nekoliko meseci.

Atlas Fallen je odložen sa 16. maja na 10. avgust, dajući timu na Deck13 dodatnih nekoliko meseci da dotera igru. Iako igra više neće izlaziti u maju, studio obećava ažuriranja igre, uključujući nove snimke gejmpleja, početkom leta.

Atlas Fallen je akciona RPG igra, koja postavlja igrače u solo ili zajedničku borbu protiv ogromnih zveri širom pustinje. Iako je zvanični razlog odlaganja dodatno vreme razvoja, Diablo 4 bi trebalo da bude objavljen u roku od dve nedelje od prvobitno planiranog datuma lansiranja igre u maju. Obzirom na popularnost Diablo 4 tokom njegove nedavne beta verzije, bilo bi veoma rizično pokrenuti novu franšizu u istom žanru u istom vremenskom periodu.

Atlas Fallen će biti dostupan na PC-u preko Steam-a, Xbox Series X/S i Playstation 5 10. avgusta. Prednarudžbe su sada dostupne, zajedno sa bonus stavkama za kupce.

Hey people, we have some important news! pic.twitter.com/W2YKNk3xfU

— Deck13 | Atlas Fallen – coming August 10th! 💥 (@Deck13_de) March 29, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More