Atlas Fallen izlazi 16. maja

0
44
atlas-fallen-izlazi-16.-maja

FOTO: Focus Entertainment

Focus Entertainment je najavio Atlas Fallen nazad na Gamescom 2022. Stvari su bile tihe u mesecima nakon otkrivanja, ali to se konačno menja ove nedelje, a kompanija je objavila datum izlaska igre u maju za konzole i PC.

Focus Entertainment (izdavač igre) je podelio pet snimaka ekrana uz najavu datuma izlaska. Pored toga, navedeno je da gejmplej trejler dolazi „vrlo brzo“.

Za sada znamo da je Atlas Fallen akciona RPG igra u kojoj se igrači bore protiv ogromnih zveri, dajući utisak da dobijamo još jednog konkurenta za Monster Hunter. Štaviše, pesak igra vitalnu ulogu u ovoj igri, jer se na njemu zasnivaju vaše moći i oružje. To sugeriše i činjenica da se većina igre odvija u pustinji. Steam stranica igre takođe pokazuje da će naslov ponuditi i iskustvo za jednog igrača i za kooperativno iskustvo.

Atlas Fallen će biti dostupan na PC-u preko Steam platforme, Xbox Series X/S i Playstation 5 16. maja. Prednarudžbe su sada dostupne. Oni koji to urade biće nagrađeni paketom Ruin Rising, koji uključuje razne kozmetike i predmete u igri.

Take on a heroic journey in a breath-taking world covered by sand, explore ancient ruins and unearth the mysteries of the land of Atlas!#AtlasFallen releases May 16 on PS5, Xbox Series X|S and PC.

A Gameplay Reveal Trailer will be coming soon, stay tuned for new game footage! pic.twitter.com/Hw0orXtndB

— Focus Entertainment (@Focus_entmt) March 1, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More