Assassin’s Creed Mirage dobija New Game+ i permadeath sa narednim apdejtom

0
30
assassin’s-creed-mirage-dobija-new-game+-i-permadeath-sa-narednim-apdejtom

Iako možda nije potpuno uspešan povratak korenima koji su fanovi originalnog Assassin’s Creed izdanja očekivaliž, AC Mirage predstavlja najveći korak u pravom smeru koji smo videli godinama. Uskoro će igra postati još bolja, sa predstojećim patchom koji će dodati New Game Plus mod kao i opciju težine sa trajnom smrću.

Najavljujući ažuriranje na Twitteru, tim iza Assassin’s Creed je rekao “Čujemo vas: New Game + mod za Assassin’s Creed Mirage će biti dostupan u besplatnom ažuriranju ovog decembra. A za ekspertne ubice, uz NG+ dolazi i opcionalni permadeath mod koji je takođe dostupan na svim težinama! Uskoro će biti više detalja.”

Kako je objasnio CD Projekt Red 2022. godine kada su fanovi tražili da se NG+ mod doda u Cyberpunk 2077, “NG+ za CP2077 je neverovatno kompleksna funkcija za napraviti. To je rebalansiranje cele igre (neprijatelji, oprema, predmeti) i tonu testiranja/prilagođavanja; ima mnogo provera veština u gejmpleju i dijalozima.”

Iako očigledno nije 1:1 poređenje, ohrabrujuće je videti da Assassin’s Creed Mirage dobija funkciju koja danas nije uvek garantovana. Takođe, permadeath je dobrodošao dodatak za one koji uživaju u mučenju sebe.

We hear you: New Game + mode for Assassin’s Creed Mirage will be available in a free update this December.

And for the expert Assassins, along with NG+ will come an optional permadeath mode also available across all difficulties!

More details to come soon. pic.twitter.com/Uwq23pK8mY

— Assassin’s Creed (@assassinscreed) November 15, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More