Assassin’s Creed Japan je navodno već igriv od početka do kraja

0
51
assassin’s-creed-japan-je-navodno-vec-igriv-od-pocetka-do-kraja

Ubisoft očekuje velike stvari od Assassin’s Creed franšize. Studio joj je posvetio više resursa nego ikada, trenutno rade na 11 igara Assassin’s Creed igara, uključujući Assassin’s Creed Red.

Pošto je Assassin’s Creed Mirage već postao zlatan, Ubisoft gleda unapred na visoko traženu avanturu u Japanu. Prema novom izveštaju, Assassin’s Creed Red je već potpuno igriv.

Zašto je važno: Assassin’s Creed Red ispunjava zahtev koji su fanovi imali preko decenije, što dovodi do uzbuđenja o franšizi koja ide u Japan.

Kako izveštava Insidergaming, više informacija o Assassin’s Creed Red se očekuje tokom prvih nekoliko meseci 2024. godine.

Činjenica da je igra već potpuno igriva sugeriše da je Ubisoft proveo puno vremena na predstojećem izdanju, a to će osigurati da studio ima nekoliko meseci za poliranje iskustva.

Assassin’s Creed Red cilja na izdanje za praznike sledeće godine, što je u skladu sa tvrdnjama Ubisofta o objavljivanju igre sledeće godine. Ipak, ovaj prozor za izdanje može biti podložan kašnjenju.

Iako se ne zna mnogo o Assassin’s Creed Red, curenja informacija sugerišu da ima dva igriva lika, muškog samuraja i ženskog shinobija. Prema izveštaju, ovi likovi će se potpuno različito igrati.

Očekuje se da će shinobi biti agilniji, a oba lika će koristiti različite osobine i oružje za različite stilove igre.

Izveštaj dalje sugeriše da Ubisoft donosi uništiva okruženja u Assassin’s Creed. Ovaj mehanizam je ograničen na manje objekte kako bi se poboljšalo iskustvo prikradanja.

Očekuje se da će igra crpiti inspiraciju od Splinter Cell zbog svog fokusa na stealth, a mehanika uništavanja će omogućiti igračima da dinamički interaguju sa preprekama u okruženjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More