Assassin’s Creed Black Flag dobija remake?

0
79
assassin’s-creed-black-flag-dobija-remake?

Ubisoft je izgleda započeo razvoj remake verzije popularnog naslova Assassin’s Creed Black Flag.

Prema izvorima portala Kotaku, remake igre iz 2013. godine trenutno je u najranijim fazama i neće biti završen “barem nekoliko godina”.

Tim u Ubisoft Singapore, jednom od studija koji je radio na Black Flag – posebno na gejmplej mehanici sa brodovima – navodno će biti uključen u pomoć pri modernizaciji igre.

Izdavač Ubisoft trenutno udvostručuje svoju najveći franšizu. Ovogodišnji Assassin’s Creed Mirage je jedna od šest predstojećih Assassin’s Creed igara koje su bile otkrivene tokom Ubisoft Forward prezentacije prošlog meseca.

Sledeći glavni naslovi u serijalu nakon Mirage su kodirani kao Red i Hexe, i biće objavljeni kao deo novog Assassin’s Creed Infinity franšiznog centra.

Red, koji pravi studio iza Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft Quebec, i ima istog kreativnog direktora, smešten je u feudalnom Japanu. Biće praćen Ubisoft Montreal-ovim Project Hexe, koji se navodno vrti oko suđenja vešticama tokom kasnijih faza Svetskog Rimskog Carstva.

Ubisoft takođe radi na samostalnoj Assassin’s Creed multiplayer igri, mobilnoj igri smeštenoj u Kini Assassin’s Creed Codename Jade, i još jednom mobilnom naslovu kompanijom Netflix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More