AskRobot – Vaša ultimate AI-pokretana pomoć u pisanju, pretrazi i programiranju

0
43
askrobot-–-vasa-ultimate-ai-pokretana-pomoc-u-pisanju,-pretrazi-i-programiranju

Beograd, Srbija – News Direct – KISS PR Nutrivita

AskRobot je inovativna tehnička startup kompanija koja je kreirala platformu koja koristi snagu veštačke inteligencije (AI). Ova nova platforma će revolucionisati način na koji tražimo znanje, stvaramo sadržaj i pronalazimo odgovore. Sa svojim raznovrsnim mogućnostima, AskRobot je predodređen da postane omiljeni alat za svakoga, a posebno za studente, kreatore sadržaja, istraživače, vlasnike biznisa, programere i sve one kojima je potrebna trenutna i pouzdana informacija. AskRobot može da komunicira na više jezika, uključujući srpski, engleski, španski, francuski, nemački, ruski, kineski, japanski i još mnoge druge.

AskRobot nudi jedinstvenu kombinaciju mogućnosti koje ga izdvajaju od drugih platformi na tržištu. Bez obzira da li imate hitna pitanja ili vam je potrebna pomoć pri pisanju i organizaciji, AskRobot je tu da vam pomogne. Sa besprekornim korisničkim iskustvom i obimnim i unapređenim alatima, AskRobot omogućava korisnicima pristup informacijama, čuvanje i kategorizaciju njihovog rada i istraživanje mogućnosti napredne veštačke inteligencije – sve na jednom mestu. Jedna od istaknutih karakteristika AskRobota je moćna funkcionalnost čet-robota. Korisnici mogu postavljati pitanja na platformi i trenutno dobijati odgovore sa naprednom AI tehnologijom. Došli su dani pretraživanja rezultata pretrage na internetu ili prelistavanja dugih članaka, linkova i sponzorisanih reklama. AskRobot koristi naprednu veštačku inteligenciju kako bi vam donosio znanje na dohvat ruke, obezbeđujući vam informacije kada vam zatrebaju. Mogućnosti pretrage AskRobota idu dalje od tradicionalnih pretraživačkih motora. Pokreće je napredni algoritam i mašinsko učenje, i pruža prilagođene i sveobuhvatne neposredne rezultate koji tačno odgovaraju upitu korisnika. Bez obzira da li istražujete složene teme ili tražite određene informacije, AskRobot je dizajniran da vam uštedi vreme i trud. AskRobot ne samo da odgovara na pitanja – on takođe služi kao izuzetan pomoćnik za pisanje. Njegovi alati za pisanje pokretani veštačkom inteligencijom pomažu korisnicima da poboljšaju svoj proces kreiranja sadržaja. Od pisanja zanimljivih eseja i članaka do optimizacije marketinških tekstova i poslovnih komunikacija, AskRobot pruža nezamenljive sugestije, ispravlja gramatičke greške i čak generiše ideje za teme.

Sa AskRobotom uz sebe, proces pisanja postaje efikasniji i efektivniji. AskRobot takođe nudi personalizovane AI čet-robote koji su posebno prilagođeni da obavljaju određene zadatke samo za vas – od ličnog trenera do životnog savetnika ili kompozitora muzike koji može kreirati stihove pesme i mnoge druge. Platforma takođe omogućava korisnicima da lako čuvaju i kategorizuju svoj rad. Bilo da se radi o istraživačkim člancima, kreativnom pisanju ili važnim dokumentima, platforma pruža korisnički prijateljski interfejs za organizaciju i pristup sačuvanim materijalima. Ova opcija je posebno korisna za studente, istraživače i kreatore sadržaja, koji mogu lako čuvati i vraćati se svom radu kad god je potrebno.

„U AskRobotu, naša misija je da iskoristimo nedavne napretke u oblasti veštačke inteligencije kako bismo pojedincima omogućili trenutan pristup znanju i pomoć pri pisanju“, rekao je Martin Kabaki, osnivač i izvršni direktor AskRobota. „Verujemo da AI ima potencijal da transformiše način učenja, stvaranja i rada. Sa našom platformom, korisnici mogu otključati svoj pun potencijal, koristiti bogatstvo informacija i unaprediti svoj proces pisanja.“ AskRobot nudi besplatnu probnu verziju za svoje nove korisnike kako bi iskusili platformu iz prve ruke i videli snagu AI u akciji. Nakon probnog perioda, korisnici mogu birati između raznih pristupačnih mesečnih pretplatničkih planova koji odgovaraju njihovim specifičnim potrebama. Bez obzira da li ste student koji traži akademsku podršku, kreator sadržaja koji traži inspiraciju, programer kojem je potrebna pomoć sa kodiranjem ili vlasnik biznisa koji želi unaprediti svoju komunikaciju, AskRobot ima plan koji odgovara vama.

„Planiramo da deo naše dobiti od poreza doniramo Kijiji bolnici, koja je neprofitna bolnica u mom rodnom gradu Naivashi, Kenija. Ova bolnica pruža osnovne medicinske usluge siromašnim i slabije razvijenim zajednicama na selu“, dodao je gospodin Kabaki, preduzetnik rodom iz Kenije, koji je pre mnogo godina emigrirao u SAD kako bi tražio bolje mogućnosti. „Moja vizija je da AskRobot preraste u platformu pokretanu veštačkom inteligencijom koja pomaže olakšavanju pretrage na internetu korisnicima. Imamo obavezu da pomognemo kompanijama da otključaju puni potencijal AI tehnologije. Takođe pružamo konsultantske usluge dizajnirane da kompanijama pruže stručnost i usmerenje za usvajanje i korišćenje AI mogućnosti u njihovom poslovanju, kako bi postigli veću efikasnost, inovacije i profitabilnost.“

Pridružite se revoluciji veštačke inteligencije danas i otključajte puni potencijal vašeg traganja za znanjem i stvaralačkih napora. Posetite internet stranicu AskRobota na linku https://askrobot.ai/ i započnite vaše novo putovanje sa pokretanim veštačkom inteligencijom i povećanom produktivnošću. Takođe možete pogledati njihov video ovde https://youtu.be/1PdpW50VARA.

Read More