Asimetrični multiplejer Evolve se vraća iz mrtvih!

0
55

Prošle su godine otkako je 2K ugasio Evolve, isključivši Turtle Rock 4v1 igru van mreže. Pre nekoliko nedelja, Evolve fan server na Discordu je otkrio da je multiplejer misteriozno ponovo onlajn za igru i od tada se naslov tiho vraća, a broj igrača raste za preko 1000%.

Od otkrivanja da je povezivanje ponovo onlajn, baza igrača Evolve Stage 2 je porasla za preko 1000% u julu, čime je maksimalni broj istovremenih igrača dostigao 1.607 – prethodnog meseca, samo 31 osoba je igrala igru u bilo kom trenutku. Tokom poslednjih 30 dana, Evolve je video preko 2.300 istovremenih igrača.

Pored toga, Evolve Reunited Discord, server posvećen igri, ažuriranjima i okupljanju grupa, porastao je na preko 20.000 članova.

Zanimljivo, iako se u početku mislilo da je neko na 2K vratio servere za više igrača na mrežu, izdavač tvrdi da ništa nije učinio. Međutim, oni takođe ne planiraju da stanu na put i vrate igru van mreže, omogućavajući trenutnoj zajednici da uživa u igri kakva jeste.

Pošto se Evolve iznenada vratio u centar pažnje i naizgled dobija pristojan broj igrača, biće zanimljivo videti da li će 2K odlučiti da podrži ovo na bilo koji zvaničan način i eventualno oživi obećavajuću franšizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Asimetrični multiplejer Evolve se vraća iz mrtvih! appeared first on PLAY!.

Original Article