Armored Core VI: Fires of Rubicon u planu za izlazak ove godine

0
54
armored-core-vi:-fires-of-rubicon-u-planu-za-izlazak-ove-godine

Na The Game Awards prošle godine, From Software je najavio svoju sledeću veliku igru, Armored Core VI: Fires of Rubicon, dugo očekivani povratak u studijski mech serijal, koji je nedavno bio u pozadini, a FromSoft se fokusirao na svoje Souls igre i novije naslove poput Elden Ring. U to vreme nismo dobili datum izlaska, ali nedavna dešavanja sugerišu da je igra blizu.

Ove nedelje, Armored Core VI je ocenjen u Koreji. Obično kada se igre procenjuju od strane odbora za ocenjivanje, one su u stanju blizu završetka. Na primer, Elden Ring je objavljen manje od šest meseci nakon što je dobio svoj prvi rejting.

Armored Core VI će biti 16. unos u franšizi i prvi koji će biti objavljen posle više od decenije. Igrači će moći da sastavljaju i upravljaju sopstvenim Mechovima, boreći se sa ogromnim neprijateljima koristeći brze 3D pokrete i mešavinu borbenog i dalekometnog oružja.

Planirano je da igra bude objavljena 2023. godine, ali još uvek nemamo tačan datum. Obzirom da ocene počinju da stižu, trebalo bi da očekujemo kasni datum objavljivanja u trećem ili četvrtom kvartalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More