Armored Core VI će imati multiplejer, ali ne i co-op

0
49
armored-core-vi-ce-imati-multiplejer,-ali-ne-i-co-op

Armored Core VI je sledeća velika igra koju će izdati FromSoftware. Predviđena za lansiranje 2023. godine, trenutno se malo zna o naslovu. Uz to, direktor igre – Masaru Jamamura – otkrio je neke nove detalje oko igre i njene komponente za više igrača,

U intervjuu za IGN Japan. Masaru Jamamura, direktor predstojećeg Armored Core VI: Fires of Rubicon, upitan je (prevod korisnika ResetEra ‘Dust’) „Da li će biti elemenata za više igrača u Armored Core VI?“ na šta je Jamamura odgovorio:

„Što se tiče multiplaiera, uglavnom razmišljam o načinu borbe. Baš kao i prethodne igre u seriji, mislim da ćete moći da se zabavite boriti se jedni sa drugima, kao i da pokažete jedinicu koju ste sami napravili.”

On je nastavio: „S druge strane, što se tiče režima glavne priče, zajednička igra nije uključena kako bi se naglasile stvari kao što su dinamička akcija, slobodno pokretanje mašina i promene koje se dešavaju tokom misija. Fokusiramo se na bogato iskustvo koje se može postići samo u jednom igraču.”

Prethodne FromSoftware igre su neprimetno spojile svoje komponente za jednog i više igrača, ali tokom godina developer je težio ka razdvajanju te dve igre – sa Elden Ringom koji je nedavno dobio PvP fokusiranu borbenu arenu u Koloseumu.

Budući da FromSoftware drži odvojene režime za jednog i više igrača, biće zanimljivo videti kako će svaki pojedinačno dalje napredovati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More