ARK 2 ipak ne izlazi tek 2025. godine, radi se o grešci u kucanju

0
55
ark-2-ipak-ne-izlazi-tek-2025.-godine,-radi-se-o-gresci-u-kucanju

Nastavak na ARK: Survival Evolved je imao zanimljiv razvoj. Prvo je ARK 2 bio najavljen još 2020. godine, sa planom da se pojavi 2023. godine. Međutim, nov izveštaj iz studija Digital Domain koji radi na igri tvrdi da će ARK 2 biti objavljen tek 2025. Međutim, razvojni studio Studio Wildcard se nije složio sa ovim tvrdnjama i tvrdi da nemaju pojma odakle to dolazi i da je verovatno samo greška.

Bilo kako bilo, razvoj ARK 2 nije bio najlakši. Igra je prvobitno trebalo da izađe 2023. godine, ali je kasnije odložena za kraj 2024. godine. Studio Wildcard je otkrio da je razlog za odlaganje poboljšanje krajnjeg proizvoda i dobrobiti tima.

Oni koji čekaju ARK 2 možda će biti zadovoljni nadolazećim Unreal Engine 5 remasterom originalne igre. Međutim, oni koji već poseduju originalnu igru moraće da plate prilično veliku cenu kako bi dobili nadogradnju, sa UE5 verzijom (uz DLC) koja će koštati ukupno 80 dolara.

Razvoj ARK: Survival Evolved nije bio najlakši, tako da će se i ARK 2 najverovatnije razvijati u budućnosti, posebno jer je planiran prvo kao Early Access. Biće zanimljivo videti u kakvom će stanju biti ARK 2 kada se konačno pojavi u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More