Arcane druga sezona ne izlazi 2023. godine

0
57
arcane-druga-sezona-ne-izlazi-2023.-godine

Loše vesti za Arcane i LoL fanove. Dok je druga sezona nagrađivane animirane serije na putu, sada znamo da neće biti ovde do sledeće godine.

Sve ovo dolazi zahvaljujući izvršnom direktoru Riota, Nicoli Laurent-u. U intervjuu sa igračem League of Legends Pro League Guan Ze Juan-om, Lorenta je kineski obožavatelj direktno pitao: „Gde je Arcane drugi deo?“ Loran je rekao da neće biti ovde do 2024. i ponudio je nekoliko razloga za dugačak raspored produkcije.

„Upravo sam odgledao treću epizodu druge sezone pre leta, tako da napredujemo u tome“, rekao je on. „Još nije spreman i postoje dva razloga za to. Jedan, hoćete kvalitet. Samo ne želimo da žurimo. Za to je potrebno vreme. Dakle, to je dobar razlog. Loš razlog je, iskreno, nismo znali da li će prva sezona biti uspešna, tako da smo počeli drugu sezonu tek kasnije.

„Da sam znao da smo mogli da počnemo sezonu dva puta ranije, ali nismo znali, pa smo malo čekali, pa sada plaćamo cenu. Tako da, nažalost, neće biti ove godine.“

Možemo oprostiti Riotu što su bili malo nervozni zbog njihove visokobudžetne animirane adaptacije League of Legends sveta, ali ispostavilo se da zaista nisu morali da budu toliko oprezni. Arcane ne samo da je osvojio nagradu za najbolju adaptaciju na The Game Awards-u (premašivši neverovatni anime Edgerunners), već je čak dobio i Emi za izvanredan animirani program. Lako se može videti kao jedna od najboljih adaptacija video igara ikada napravljenih, ne samo zbog vernosti izvornom materijalu, već i zato što možete uživati u Arcane-u bez prethodnog znanja o League of Legends.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More