ARC Raiders pretvoren u PvPvE extraction pucačinu

0
45
arc-raiders-pretvoren-u-pvpve-extraction-pucacinu

Od svog prvobitnog najavljivanja kao  co-op akcione igre u treće, licu, ARC Raiders iz Embark Studios-a je prešao dug put. Iako je izgubio čast da bude prvo izdanje Embark Studios-a u korist igre The Finals, projekat je prošao kroz značajne promene i transformisao se u PvPvE survival ekstrakcionu pucačinu.

Embark Studios je počeo da istražuje koncepte i prototipe za PvP mod postavljen u univerzumu ARC Raiders-a u proleće 2022. godine. Brzo prebacujući se na danas, namere studija za ovaj novi pravac su nedavno otkrivene i igra je transformisana u extraction PvPvE šuter sa elementima preživljavanja koji podsećaju na Escape from Tarkov.

Alexander Grondal, izvršni producent ARC Raiders-a, izrazio je svoje oduševljenje novim žanrom koji je odabran za igru. Veruje da to predstavlja veliko dostignuće za tim i savršeno se uklapa sa duhom univerzuma projekta. U ovom uzbudljivom izdanju, igrači će se naći u očajničkoj borbi za opstanak, skupljajući vitalne zalihe dok se suočavaju sa ljudskim protivnicima i AI robotima.

Pozadina za ARC Raiders je planeta Calabretta koja je postala žrtva invazije mehanizovanih ARC napadača. Prisiljeni u podzemnu koloniju zvanu Speranza, ljudi očajnički traže resurse da održe svoje postojanje. Tu ulaze razbojnici, krećući se na opasne misije da prikupe ove bitne zalihe dok izbegavaju opasnost na svakom koraku.

Embark Studios razvija ARC Raiders za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Zatvoreni alfa test je zakazan za ovo leto. Međutim, učesnici zatvorenog alfa testa moraju potpisati NDA. Ako ste zainteresovani da se pridružite, prijavite se na Steam stranici ARC Raiders-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More