Arc pretraživač stiže na iOS

0
81
arc-pretrazivac-stize-na-ios

Top50 2023

PCPress.rs Image

Arc, pretraživač koji je prvobitno napravljen samo za Mac, u poslednje vreme se širi. Kompanija Browser Company je prošlog meseca najavila beta verziju svoje Windows verzije, a danas donose Arc iskustvo na iPhone pomoću Arc Search-a.

PCPress.rs Image

AI u kombinaciji sa pretraživanjem interneta

Kao što naziv implicira, nova aplikacija je fokusirana na pretragu — kada otvorite aplikaciju, susrećete se sa tastaturom i poljem za pretragu, a ne sa vašom uobičajenom kolekcijom kartica. I umesto da samo servira jednostavne rezultate pretrage sa Google-a, Arc skenira internet u potrazi za različitim izvorima i kreira „stranicu za mene“ koja prikuplja gomilu informacija o vašem željenom upitu.

Kao što ime sugeriše, to je način da pretražujete i pronađete informacije koje su vam potrebne na svom telefonu bez nuđenja očekivanih alata koje biste dobili u web pregledaču sa punim funkcijama. Kompanija kaže da radi na sinhronizaciji sa desktopom, a takođe planiraju da spoje aplikaciju sa funkcijama koje se nalaze u aplikaciji „Arc Mobile Companion“ koja je lansirana prošlog proleća. Ta aplikacija, koja je sada uklonjena iz App Store-a, samo vam pokazuje koje kartice ste otvorili na drugim uređajima i odbacuje ih u Safari radi pregleda. Dakle, sa sigurnošću se može reći da će nova aplikacija Arc uskoro biti sposobnija.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.