Apple za septembar (možda) planira nekoliko događaja sa lansiranjem novih proizvoda

0
229

Apple će u toku septembra najverovatnije organizovati nekoliko različitih događaja na kojima će lansirati svoje nove proizvode. Očekuje se da će tokom jeseni kompanija predstaviti iPhone 13 familiju proizvoda, iPad Mini 6, devetu generaciju iPad-a, Apple Watch Series 7, nove AirPod slušalice i nove MacBook računare. S obzirom da je u pitanju veliki broj noviteta, veruje se da će oni biti raspodeljeni na više odvojenih događaja.

apple

Analitičari smatraju da bi prvi događaj mogao da bude 4. septembra, na kome bi Apple predstavio nove iPhone uređaje. Drugi događaj bi bio fokusiran na devetu generaciju iPad tableta, za koje se očekuje da će biti lakši i tanji, i sa moćnijim procesorom u odnosu na trenutno aktuelnu generaciju. Na ovom događaju će se verovatno predstaviti i iPad Mini 6 tablet.

Iako organizovanje više događaja predstavlja logističku noćnu moru, Apple je već to uradio u toku prošle godine. Tada su organizovana tri različita događaja za iPad, iPhone i Mac uređaje. I jedna i druga varijanta imaju svoje prednosti i mane. Na primer, kombinovanim predstavljanjem u jednom događaju, biće bolje ispraćeni i proizvodi koji nisu toliko interesantni novinarima, dok razdvajanje događaja omogućava da se bolje fokusira izbor novinara i medija koji će ispratiti lansiranje proizvoda.

S obzirom da je septembar blizu, nećemo morati da čekamo još dugo da vidimo da li će se ova predviđanja obistiniti. U svakom slučaju, imaćemo mnogo Apple noviteta o kojima ćemo moći da vam pišemo u narednim mesecima.

Izvor: DigitalTrends

The post Apple za septembar (možda) planira nekoliko događaja sa lansiranjem novih proizvoda first appeared on PC Press.Original Article