Apple povećava pretplate svojih Music i TV+ aplikacija

0
66

Apple svoj talas ažuriranja softvera usklađuje sa ne baš prijatnim povećanjem cena. Kompanija je podigla cene Apple Music-a i Apple TV+. Apple Music sada košta 11 USD mesečno za individualni paket u SAD-u, ili 109 USD godišnje. Porodični paket sada košta 17 dolara mesečno umesto 15 dolara.

Apple povećava pretplate svojih Music i TV+ aplikacija

Veće cene i porodičnih i individualnih paketa

TV+ beleži najveći relativni skok, gde je cena porasla sa 5 dolara mesečno na 7 dolara i sa 50 dolara godišnje na 69 dolara. Shodno tome, Apple je povećao cene za svoje One pakete sa više usluga. Sada plaćate 17 USD mesečno za individualni paket u odnosu na ranijih 15 USD. Porodični korisnici sada plaćaju 23 USD mesečno umesto 20 USD, a Premier korisnici plaćaju 33 USD mesečno gde su ranije plaćali 30 USD.

Ovo vas neće oduševiti ako koristite usluge unakrsne kupovine. Spotify i dalje traži 10 dolara mesečno za svoj redovni paket i 16 dolara za porodični nalog za šest korisnika. Teško je pronaći sve-u-jednom pakete koji kombinuju muziku, video, skladište u cloud-u i druge usluge, posebno ako želite nešto prilagođeno Apple-u. I sviđalo vam se to ili ne, verovatno nećete pronaći alternative koje uključuju fitnes aplikacije ili pretplate na časopise.

Izvor: Engadget

The post Apple povećava pretplate svojih Music i TV+ aplikacija first appeared on PC Press.Original Article