Aplikacija koja pojednostavljuje ulaganja u kriptovalute

0
48

Ayelen Denovitzer i Shailendra Sason bivši su zaposlenici Revoluta, odnosno njegovog odjela za kriptovalute, koji razvijaju novu mobilnu aplikaciju pod nazivom Solvo, koja bi trebala znatno pojednostaviti ulaganja u kriptovalute.

Početkom godina Solvo je prikupio 3,5 milijuna dolara investicija od Index Venturesa, CoinFunda i FJ Labsa, a od tada je mala grupa od 10 zaposlenika započela raditi na svojoj mobilnoj aplikaciji za iOS platformu.

Glavna nit vodilja koju su slijedili osnivači Solva bila je njihova spoznaja da su kriptovalute još uvijek prekompleksne. "Ako želite kupiti 'crypto assetse', velika je vjerojatnost da nećete znati od kuda početi jer postoje na tisuće različitih tokena, a ako ste čuli za DeFi (decentralizirane financije), pristup tim proizvodima je još kompliciraniji", navodi izvršna direktorica i suosnivačica Ayelen Denovitzer

"Ulaganja uz pomoć Solva bit će jednostavna, laka i razumljiva, što su tri riječi koje se ne povezuju s kriptovalutama. Solvo danas zadovoljava jasnu potrebu za ulagačima, nudeći proizvode koji su usmjereni na visokokvalitetnu imovinu, koji pružaju raznoliku izloženost i smanjen rizik, kao i atraktivan prinos. Namijenjen je svim ulagačima koji žele koristiti kriptovalute za diversifikaciju svojih ulaganja i žele jednostavan način da to učine,” rekla je Denovitzer.

Ako želite saznati više o Solvo aplikaciji posjetite ovu poveznicu.

Original Article