Apex Legends u novembru konačno dolazi na Steam

0
43

Electronic Arts je ove godine gotovo sve svoje naslove preneo na Steam i time ih učinio pristupačnijim novim igračima, a isto je učinio i sa EA Play servisom.

Igra koja nedostaje u ponudi je Apex Legends, izuzetno popularna Battle Royale pucačina koju je doneo Respawn Entertainment. Dosta igrača je interesovalo kada će se upravo ovaj naslov pojaviti na Steamu, i nakon dugo izbegavanja, to će se odigrati sa početkom 7. sezone u igri.

Sedma sezona će otpočeti uskoro, već 4. novembra, što pored tranzicije na Steam donosi i novi sadržaj za igrače. Igrači koji već igraju Apex Legends mogu bez problema preneti sav napredak na verziju na Steamu, a ujedno bez ometanja mogu igrati i na ovoj i na Origin platformi.

Bilo da ste Apex veteran ili sada uskačete u ovaj Battle Royale sa Titanfall elementima, dobijate ekskluzivne priveske za oružje motivisane Half-Life igrama(slika ispod).

Zajedno sa ovim obaveštenjem otkriveno je da se Switch verzija, planirana za ovu, odlaže za 2021. godinu. Kao razlog za odlaganje navodi se otežani rad zbog pandemije korona virusa, a developeri ne žele da požuruju ništa.

The post Apex Legends u novembru konačno dolazi na Steam appeared first on PLAY!.

Original Article