Apex Legends slavi 4. godišnjicu, novi apdejt donosi sistem klasa i Team Deathmatch mod

0
44
apex-legends-slavi-4.-godisnjicu,-novi-apdejt-donosi-sistem-klasa-i-team-deathmatch-mod

FOTO: Respawn Entertainment

Apex Legends ovog meseca slavi svoju četvrtu godišnjicu i da bi obeležili tu priliku, EA i Respawn su upravo predstavili najveće ažuriranje igre ikada. Apex Legends: Revelry je od sada dostupan na svim platformama, praveći izmene i ažuriranja u praktično svakom aspektu igre.

Revelry ažuriranje uključuje prošireno iskustvo za nove igrače, potpuni rebalans liste Legendi, novi sistem klasa i naravno, Team Deathmatch takođe konačno stiže u igru.

„Respawnova filozofija u Apex Legends uvek se odnosila na pružanje te uzbudljive takmičarske FPS borbe iz trenutka u trenutak koje su jednostavno odlične za igrače“, rekao je Steven Ferreira, direktor igre Apex Legends. „Četvrta godišnjica i lansiranje Revelry je uzbudljivo sledeće poglavlje u Apex Legends, postavljajući novu eru sa značajnim meta promenama za zajednicu koja igra godinama, dok novim igračima pruža najbolju ulaznu tačku za ulazak u Apex Games do sada .”

Kao deo Revelry, Apex Legends će remasterisati svoj sistem klasa Legendi, podelivši spisak od 23 legende na nove uloge, uključujući Assault, Skirmisher, Recon, Controler i Support, svaka sa svojim posebnim pogodnostima kako bi se svaka klasa osećala uticajnije u meču . Novo iskustvo igrača kroz sistem Orientation Match pružiće onima koji su novi u Apex Games-u mogućnost da nauče osnovnu mehaniku kroz mečeve sa botovima i drugim novim igračima.

Apex Legends je dostupan besplatno za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch i PC. Revelry ažuriranje je sada uživo i dostupno svim igračima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More