Apex Legends dobio potpuno izmenjeni Battle Pass, ali na štetu igrača

0
31
apex-legends-dobio-potpuno-izmenjeni-battle-pass,-ali-na-stetu-igraca

Uvođenje Battle Passova pre nekoliko godina učinilo je da nestane potreba za loot box sistemom koji je mučio mnoge besplatne (i premium) igre. Iako i Battle Pass sistem ima svojih nedostataka, igrači obično mogu da zarade valutu za buduće Passove tako što prođu prethodne. Nakon što su koristili upravo ovu metodu od svog nastanka, Battle Passovi u Apex Legends uskoro će postati mnogo skuplji.

Objavom putem blog objave, tim iza Apex Legends najavio je svoje novo Battle Pass ažuriranje, rekavši: “Danas najavljujemo potpuno novo Battle Pass iskustvo koje će biti pušteno u sezonu 22. I ovo nije samo najava, već i pogled iznutra na to kako smo poboljšali vrednost, smanjili vreme potrebno za otključavanje predmeta najvišeg nivoa i više.”

Iako se predstavlja kao nešto pozitivno, reakcije na ovu promenu su sve samo ne to, jer za razliku od prethodnih sezona, sada Battle Passove možete kupiti samo uz pomoć prave valute. Iako ovo ima neke prednosti (jer nećete morati da kupite neugodan broj Apex Coina kako biste kupili prolaz), sada više nećete moći da zarađujete buduće Battle Passove kroz završetak prethodnih.

Štaviše, za razliku od prethodnih sezona, svaka nova sezona od S22 pa nadalje sada će uključivati dva Battle Passa – što znači da ćete platiti duplo u istom vremenskom periodu.

Sve detalje o tome šta se tačno menja sa budućim Battle Passovima i sezonama možete pronaći OVDE, ali je sigurno reći da su rane reakcije na vest bile loše. Biće zanimljivo videti kako će EA reagovati na negativne kritike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More