Antigraviator

0
213

Antigraviator je novi pristup žanru futurističkog rail racer-a. Brz i zabavan gameplay omogućava dobar provod, posebno po skromnim cenama od 19,99 USD. Sa 12 postignuća u vrednosti od 50 bodova, plus tri tajna dostignuća, Antigraviator je lepa mala igra u kojoj ćete napuniti vaš gamerscore.

Vizuelno, Antigraviator je sjajan primer lepote i umetnosti velike brzine koju pokreće Unity. Pejzaž leti neverovatnom brzinom, ali ako uspete da skinete pogled sa staze u deliću sekunde, videćete bujna, živopisna okruženja. Sve se sastaje u veoma čistom pakovanju. Zvuk igre vozila je uparen sa visokim zviždanjem električnih motora. Lično bi voleli da brodovi zvuče malo bolјe, ili snažnije i dublјe. Muzički soundtrack je neintruzivan spoj techna i EDM-a koji je prijatan u kontekstu trkanja velikom brzinom, ali na kraju zaboravlјiv. Najava staze ima čudan kvalitet odjeka za koji pretpostavlјamo da bi trebalo da bude futuristički, ali se čuje i oseća čudno i prostorno.

AntigraviatorZa vreme trka skuplјate pick-up da pojačate snagu ili aktivirate mnoge zamke u okruženju kako biste usporili vaše neprijatelјe. Takođe ćete se voziti preko onoga što nazivamo zip trakama za brzo povećavanje brzine. Povremeno ćete naići na alternativne rute koje služe da dodate malo više raznolikosti trci. Neke zamke na koje ćete naići su dim, vatra, struja, bombe, mine, rakete i voda. Letite kroz mlaz vode i vid vam se zatamni nekoliko sekundi, uzrokujući da se neminovno slupate ili ogrebete zidove i izgubite brzinu.

AntigraviatorOdržavajte dovolјno štete i vaš će brod biti uništen. To uklјučuje grebanje zidova dok se okrećete okretima pri punoj brzini. Odabir staze ima šest lokacija sa tri staze, i u napred i unazad stilu, za ukupno 36 izbora (svaki način po 18 puta). Dodajte i režim ogledala i možete da udvostručite broj staza. Različiti tipovi trka su Single, Deathrace, Training, Countdown, Pure i Hibrid. U režimu Quick Race možete da podesite vašu trku po vašoj želјi; podesite broj krugova, koliko protivnika itd. Verujemo da i ovde možete da postavite lokalni split screen.

AntigraviatorKampanja je doživlјaj za jednog igrača u kojem zarađujete nagradni novac kojim nadograđujete Grav. Nadogradnja se obavlјa u Hangaru. Ovde možete da kupite novu Grav, nadogradite onaj koju trenutno koristite i prilagoditi šeme boja i boje. Online se nalaze i rangirani i povremeni mečevi. Do sada nismo mogli se pridružimo meču, pa ne možemo da komentarišemo kvalitet online igranja.

https://www.youtube.com/watch?v=PDx8Y0mr0A4

Sveukupno Antigraviator je lepo, glatko iskustvo brzih futurističkih trka. Voleli bi da ima još nekoliko staza, čak i sa reverznim i ogledalo modovima, to je zaista samo 18 kurseva, što bi bilo u redu pre 20 godina, ali verujemo da igrači očekuju više ovih dana i u godina. Još jedna stvar na našoj listi želјa bila bi neka vrsta borbenog elementa sa ograničenom municijom u krugu. Slučajno aktiviranje zamki je u redu, ali želimo veću kontrolu nad propadanjem naših protivnika. Osim toga, to će dati veći osećaj vašoj ličnoj opasnosti. Ipak trke su intenzivne i zabavne tako da ne možemo da se previše žalimo.

Dobro:

  • Zabavna trkačka akcija
  • Odlična za gledanje
  • Mnogo načina trka

Loše:

  • Još nekoliko staza bilo bi lepo
  • Soundtrack je pomalo blag

Antigraviator was last modified: 30 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post Antigraviator appeared first on ITNetwork.

Original Article