Anthropic predstavio Claude AI chatbot

0
80
anthropic-predstavio-claude-ai-chatbot

Telefoni 23/H1


PCPress.rs Image

Anthropic, AI kompanija koju podržava Google, lansirala je plaćenu verziju svog Claude chat bota u SAD i Velikoj Britaniji. Po ceni od 20 dolara (ili 18 funti) mesečno, nova Claude Pro opcija nudi prioritetni pristup kada je bot zauzet, rani pristup novim funkcijama i mogućnost slanja više poruka.

PCPress.rs Image

Glavna prednost je što ćete imati pet puta više korišćenja sa Claude Pro u poređenju sa besplatnim nivoom, što znači da možete slati više poruka u kraćem vremenskom periodu. Anthropic kaže da će tipičan korisnik dobiti najmanje 100 poruka svakih osam sati u zavisnosti od Claude kapaciteta. Kompanija kaže da će vas upozoriti kada budete imali 10 preostalih poruka, a ograničenja se resetuju svakih osam sati.

Anthropic-ova nova Claude Pro ponuda stavlja ga na pravi put da se takmiči sa OpenAI-ovim planom ChatGPT Plus od 20 USD mesečno. Poe, centar za AI chatbotove u vlasništvu kompanije Kuora, takođe nudi plaćeni plan od 20 dolara mesečno, a Microsoft je nedavno lansirao poslovnu verziju Bing Chat-a sa povećanom privatnošću za preduzeća.

Anthropic je prvi put lansirao Claudea u martu, kojeg prodaje kao bota sa kojim je „lakše razgovarati“ i „manje je verovatno da će proizvoditi štetne rezultate“. Dok je bot u početku bio dostupan samo u Slack-u ili preduzećima, Anthropic je lansirao Claude 2 korisnicima u SAD i Velikoj Britaniji u julu.

Izvor: TheVerge

PC Press Studio


Tagovi: , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.