Analogue Pocket uskoro u 8 Game Boy Pocket boja

0
78
analogue-pocket-uskoro-u-8-game-boy-pocket-boja

Ikotek

Analogue Pocket dobija prvo veliko ažuriranje u julu

Steam Deck OLED nije jedina nova varijanta za ručne igre koju možete da nabavite ove nedelje. Analogue Pocket će uskoro biti dostupan u osam svežih boja. Analogue kaže da su boje usklađene i proizvedene u osam klasičnih Game Boy Pocket i Game Boy Advance boja: plava, zelena, indigo, začin narandžasta, roze, crvena, srebrna i žuta. Svi izgledaju jednostavno divno.

Analogue Pocket dobija prvo veliko ažuriranje u julu

Narudžbine već krenule

Prednarudžbe su otvorene od 17. novembra na veb lokaciji kompanije Analogue. Kompanija će početi da isporučuje ove modele od 20. novembra. Dakle, ako želite da poklonite jednu od ovih verzija nekome (veoma posebnom) ove praznične sezone, trebalo bi da imate dosta vremena za dostavu.

Međutim, sigurno ćete morati brzo da delujete ako želite jedno od ovih klasičnih ograničenih izdanja. Kao i kod drugih džepova specijalnog izdanja, verovatno će svi brzo biti pokupljeni. Model Glow in the Dark rasprodat je za samo dva minuta. Uprkos tome, modeli ograničenog izdanja mogu biti vaša najbolja šansa da uskoro dobijete Analogue Pocket. Standardna verzija je retko na zalihama, a čak i kada je, često je potrebno dosta vremena za isporuku.

Izvor: Engadget

PC Press Studio


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.