Amazonova free pucačina Crucible stiže 20 svibnja

0
29

Amazon će uskoro postati proizvođač najzahtjevnijih i najnaprednijih igara, takozvanih AAA naslova, jer bi mu 20. svibnja trebala izaći F2P pucačka igra iz trećeg lica Crucible za PC, koju je izradio njegov developerski sudio Relentless Studios.

U igri ćete voditi jednog od ponuđenih 10 heroja (lovaca), a svaki od njih dolazi s vlastitim jedinstvenim sposobnostima i oružjem. Među njima su interstelarni kamiondžija Earl, robot botaničar Bugg i ljubitelj bacača plamena Summer. Borit ćete se za resurs Essence koji pojačava vaše sposobnosti, što ukazuje da u igri postoje brojni RPG elementi.

Svoje bitke ćete voditi u tri moda. Među njima je "Heart of the Hives" mod u kojem se dva tima od po 4 igrača međusobno bore na mapi na kojoj će se pojavljivati velike "boss košnice" iz kojih treba ukrasti srce. Onaj tim koji prvi pokupi 3 srca pobjeđuje.

Drugi mod pod nazivom Harvester Command, donosi deathmatch borbe dva tima od po 8 igrača, koji se bore za osvajanje 100 bodova držanjem tzv. skupljača Essencea pod svojim nadzorom, a treći mod Alpha Hunters je neka vrsta mini battle royale moda za osam parova lovaca, u kojem pobjeđuje zadnji preživjeli par.

Kao što smo rekli, ovo je prva Amazonova AAA igra, ali neće zadugo biti jedina, jer u kolovozu izdaju dugo iščekivani MMO New World.

Pored toga tvrtka radi i na cloud gaming platformi pod imenom Project Tempo koja bi trebala predstavljati konkurenciju platformama GeForce Now, Google Stadia i Project xCloud.

Još uvijek mislite da je Amazon samo veliki online šoping centar?

Original Article