Amazon predstavio novi četbot „Kju“ za korisnike klaud platforme AWA

0
71
amazon-predstavio-novi-cetbot-„kju“-za-korisnike-klaud-platforme-awa

Kompanija Amazon je nedavno predstavila svoj najnoviji četbot pod nazivom „Kju“. Ovaj četbot je baziran na veštačkoj inteligenciji i namenjen je korisnicima klaud platforme Amazon Web Services (AWS).

Umesto citata, možemo reći da je „Kju“ dizajniran da omogući korisnicima lako ćaskanje sa četbotom, generisanje sadržaja i olakšavanje rada kroz integrisanje sa njihovim sistemima, skladištima podataka i operacijama.

Ova nova tehnološka inovacija će biti od velike koristi za korisnike klaud platforme AWA. „Kju“ će omogućiti korisnicima da na jednostavan način komuniciraju sa veštačkom inteligencijom, dobijajući odgovore na pitanja, pomoć pri generisanju sadržaja, kao i efikasnije obavljanje poslovnih operacija.

FAQ:

Q: Šta je četbot?

A: Četbot je softverska aplikacija koja koristi veštačku inteligenciju kako bi pružila korisnicima odgovore na pitanja i asistenciju putem razgovora na tekstualnoj osnovi.

Q: Šta je veštačka inteligencija?

A: Veštačka inteligencija (AI) je grana računarstva koja se bavi razvojem računarskih sistema koji mogu obavljati zadatke koji inače zahtevaju ljudsku inteligenciju.

Ova nova tehnološka inovacija će definitivno poboljšati korisničko iskustvo korisnika klaud platforme AWA i omogućiti im da na efikasan način obavljaju svoje poslovne zadatke. „Kju“ će biti od velike pomoći prilikom generisanja sadržaja, skladištenja podataka i komunikacije sa korisnicima.

Izvor: [URL]

Read More