Amazon pokreće AI za pisanje opisa proizvoda

0
80
amazon-pokrece-ai-za-pisanje-opisa-proizvoda

BIZIT 23

PCPress.rs Image

Amazon je počeo da koristi AI kako bi opisi proizvoda bili bolji.

PCPress.rs Image

Amazon je najavio upotrebu AI kako bi pomogao prodavcima u izradi opisa proizvoda. Korišćenjem opisa proizvoda AI Amazon ima za cilj da poboljša iskustvo prodaje. Kompanija tvrdi da će ovaj pristup osnažiti prodavce da sastave tačne i brže opise proizvda. U avgustu, Amazon je otkrio svoju nameru da koristi AI za sažimanje recenzija proizvoda. Ova funkcija je prvobitno testirana sa odabranim američkim korisnicima mobilnih uređaja i u narednim mesecima se očekuje prošireno izdanje.

Amazon je ukazao da novi generativni model veštačke inteligencije nudi adekvatnije i preciznije informacije o proizvodu, podižu kvalitet, performanse i efikasnost. One je istakao da za sada njihovi modeli uče da prikupljaju detalje o proizvodu kroz široku lepezu izvora, latentnog znanja i logičkih zaključaka.

Amazon nije usamljen primer u integraciji veštačke inteligencije u procesu opisa proizvoda. eBay je nedavno predstavio svoj alat za „magičnu listu“ upravo koristeći se AI kako bi prodavci mogli da izvuku specifičnosti proizvoda iz slika i lakše kreirali opise.

Izvor: apparelresources.com

SBB


Tagovi: , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.