Amazon će početi da prodaje Hyundai vozila

0
124
amazon-ce-poceti-da-prodaje-hyundai-vozila

PC Press Studio

PCPress.rs Image

Sledeće godine, Amazon će vam dozvoliti da dodate auto u svoju korpu za kupovinu. Kompanija je danas objavila da će sledeće godine pokrenuti prodaju vozila u SAD. Prvi automobili dostupni za kupovinu biće Hyundai, kao deo Amazonovog partnerstva sa kompanijom, ali će verovatno biti dodato još brendova.

PCPress.rs Image

Amazon prodaje gotovo sve što se može prodati

Čini se da se kupovina automobila na Amazonu ne razlikuje od kupovine gotovo bilo čega drugog na veb lokaciji. Prema objavi na Amazon blogu, moći ćete da tražite vozila u vašem području na osnovu modela, opreme, boje i karakteristika. Kada izaberete automobil, možete izabrati da ga preuzmete ili da ga isporučite lokalnom zastupstvu, a zatim da ga platite koristeći iste standardne opcije plaćanja ili finansiranja koje inače koristite na sajtu. Da li članovi Prime dobijaju besplatnu dostavu? Na to pitanje još uvek nema konkretnog odgovora.

Hyundai takođe ugrađuje Alexa uređaje u svoje automobile počevši od 2025. godine kao deo svog partnerstva sa Amazonom. Ovo će vam omogućiti da zamolite Alexu da ne radi samo uobičajene Alexa stvari poput puštanja muzike i podešavanja tajmera, već i da traži uputstva, ažuriranja saobraćaja i vremenske izveštaje, kao i da kontroliše medijski plejer i navigacioni sistem automobila.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.