Aloy neće biti glavni lik u trećem delu Horizon serijala?

0
34
aloy-nece-biti-glavni-lik-u-trecem-delu-horizon-serijala?

Završetak priče u ekspanziji za Horizon Forbidden West sugeriše da je lik Lensa Redika planiran da ponovo preuzme centralni fokus u trećoj igri Horizon.

Horizon Forbidden West: Burning Shores, koji je objavljen ove nedelje, vidi kako Aloj putuje do ruševina Los Anđelesa kako bi pronašao informacije o drevnoj rasi prastara sa kojom se Aloj borio u glavnoj igri.

Međutim, kada završite kratku glavnu misiju i vratite se u svoju bazu, izgleda da ekspanzija postavlja treći unos u igri i fokusira se na Silens, lik kojeg igra pokojni Lance Reddick.

U razgovoru tokom misije ‘Epilog’, Silens pominje da je pronašao trag u informacijama prikupljenim sa Burning Shores-a koje mogu dovesti do oružja dovoljno moćnog da porazi Nemesisa, korumpiranu veštačku inteligenciju koju je stvorio Far Zenith koji je glavni antagonista za serijal.

Silens kaže da će morati da pronađe ovu tehnologiju i kaže Aloj da to neće moći da uradi sam, što je navelo Aloj da tvrdi da je to bio razlog zašto je Silens ostao na kraju Forbidden West.

Iako nije najavljena treća igra u seriji, 2020. godine su izašli navodi da je Guerrilla planirao da serijal bude trilogija igara, što svakako sugeriše kraj Forbidden West, a sada i Burning Shores.

Međutim, sada je nejasno kako će tim prilagoditi priču sada kada je Redik preminuo. Reddik je igrao Silensa u obe Horizon igre, i iako se samo nakratko pojavljuje kao deo ekspanzije, njegova uloga u potencijalnoj trećoj igri bi se činila značajnom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More