Tvrtka TCL Communication danas je predstavila novu seriju tableta Alcatel 1T seriju u sklopu konferencije za tisak na MWC kongresu 2018. S dva nova kompaktna i prijenosna tableta – Alcatel 1T 10-inčni i Alcatel 1T 7-inčni – ova nova serija ima za cilj pružiti povoljne cijene nudeći jednostavne, elegantno dizajnirane uređaje s najnovijim Android 8.1 Oreo operativnim sustavom. Serija Alcatel 1T nastavlja Alcatelovo nasljeđe čineći mobilnu tehnologiju dostupnom potrošačima širom svijeta, posebno u kućanstvima koja žele dijeliti zabavu i igre kao obitelj.

“Danas više nego ikada računamo da će nam naši mobilni uređaji omogućiti da budemo informirani te povezani s ljudima i zabavom koju volimo, a sa svim našim novim tabletima serije Alcatel 1T, nudimo korisnicima širom svijeta fantastično iskustvo korištenja”, rekao je. Christian Gatti, Global President Alcatel Business Division i izvršni potpredsjednik tvrtke TCL Communication. “Ne samo da su ova dva tableta među najboljim tabletima koje smo ikada napravili, već su i dva tableta na Android Oreo operativnom sistemu najpovoljnije cijene na tržištu.”

Oba tableta imaju značajku Kids Mode, posebni način rada koji dolazi s unaprijed instaliranim aplikacijama i sadržajem, kao što su igre, dječja kamera i aplikacija za crtanje, dizajnirani za najmlađe članove naše obitelji. Ovaj način rada također dolazi s lako upravljivim ugrađenim sučeljem roditeljske kontrole koja roditeljima omogućuje postavljanje granica. U seriju 1T tableta također je uključen i način rada Eye Care, koji je dizajniran za filtriranje plavog svjetla kako bi se olakšao umor vida i omogućilo što ugodnije gledanje, bez obzira na doba dana ili noći.

Original Article