Alan Wake Remastered se prodaje slabije nego što je očekivano

0
78

Remedy Entertainment je većinu svog postojanja proveo razvijajući jedinstvene, ali prilično nišne igre, sa istaknutim naslovima studija Max Payne, Control i Alan Wake. Govoreći o Alan Wake, igra je remasterizovana za moderne sisteme otprilike u ovo vreme prošle godine – ali nažalost, izgleda da se nije prodala onako dobro kako se Remedy možda nadao.

Kao deo nedavnog izveštaja za investitore kompanije, Remedy Entertainment je razgovarao o trenutnoj fiskalnoj poziciji studija. Nažalost, kada je razgovarao o igrama, Remedy je otkrio da su „naknade za razvoj od Codename Condor i Alan Wake Remastered i naknade za Control smanjene u odnosu na raniji period.”

Iako nije iznenađujuće videti da Crossfire nije zapalio svet, otkriće da je Alan Wake Remastered omogućio Remediju da nema zarade je nesrećno, posebno zato što je igra jedna od najpoznatijih iz studija Remedy.

Jedina potencijalna dobra vest dolazi u obliku Nintendo Switch verzije Alan Wake Remastered koja se tek pojavila na konzoli krajem oktobra. Nadamo se da će Switch izdanje povećati prodaju Alan Wake Remastered u narednim mesecima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Alan Wake Remastered se prodaje slabije nego što je očekivano appeared first on PLAY!.

Original Article