Alan Wake 2 je najveći projekat studija Remedy

0
47
alan-wake-2-je-najveci-projekat-studija-remedy

FOTO: Remedy Entertainment

Kreativni direktor Remedy Entertainment, Sem Lejk, potvrdio je da je Alan Wake 2 najveći projekat studija do sada, nazvavši ga „složenim poduhvatom“.

Iako smo do sada videli samo jedan trejler za igru, Alan Wake 2 je i dalje planiran za izdavanje u nekom trenutku 2023. godine. Detalji o igri su do sada prilično tanki, ali Remedy je nedavno potvrdio da će biti najveća igra studija do sada.

Tokom intervjua za GamesRadar+, kreativni direktor Remedija Sem Lejk govori o dugoj istoriji razvoja Alan Wake 2 i kako je tako dugo održavao „san“ o nastavku Alana Vejka. Lake takođe objašnjava da je Alan Wake 2 najveća igra developera do sada, nazivajući je „složenim poduhvatom“.

Lake je rekao: „Održavate san živim kada ga aktivno sanjate i ulažete stalni napor da ga održite svežim i uzbudljivim. Ako ništa drugo, tokom ovih godina, san o Alan Wake 2 je postao ambiciozniji i jedinstveniji. Projekat igre poput ove je veoma složen poduhvat – to je naš najveći projekat do sada – i mnogo različitih stvari treba da se spoji. Ne samo sam koncept, već i tajming i pravi partneri.“

Nije previše iznenađenje da je Alan Wake 2 najveća igra studija Remedy do sada, jer je studio zainteresovan da je napravi više od decenije. Remedy je ranije predstavio Alan Wake 2 još 2010. godine, stvarajući koncept demo koji je pokazao koliko mračniji Remedy želi da napravi nastavak. Pitch je tada bio odbijen, ali je moguće da će neke od ideja biti iskorišćene za predstojeći nastavak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More