Airbnb konačno prikazuje tačne cene

0
87

Svi koji su bar jednom pokušali da pronađu smeštaj preko Airbnb platforme, znaju da do tačne cene nije lako doći. Sada će konačno još tokom pretrage moći da saznaju koliko nešto košta.

PCPress.rs Image

To znači da više ne bi trebalo da bude iznenađenja u obliku pozamašnih naknada za čišćenje i druge stvari. Korisnici su se dugo žalili na skrivene sume koje se ceni dodaju naknadno, nakon što bi se izašlo iz pretraživanja i pomislilo da je potraga gotova. Airbnb je odlučio da reši situaciju, pa će se od decembra pune cene, sa svim dodacima, prikazivati još u rezultatima pretrage.

AirBnB and its hosts are funny: We’re charging you a big semi-hidden cleaning fee. But also please make sure you clean up, take out the trash, start the dishwasher and do a load or two of towels and sheets.

— JL Johnson / @[email protected] (@user47) November 5, 2022

Posebna pažnja će biti usmerena baš na takse za čišćenje, budući da su deo najvećeg broja pritužbi, a mnogi tvrde da vlasnici nekretnina naplaćuju nerazumne sume, dok stanovi na kraju uopšte ne blistaju od čistoće. Ako nas ne unište cene kirija u Beogradu, možda jednom negde i otputujemo, a uz sve pogodnosti tačno izračunatih cena.

I used to love staying at @Airbnb’s, but this trend of requiring guests to clean the rental before leaving, while also charging a “cleaning fee” has soured the experience for me. I’m happy to do either, but don’t charge a fee & then tell me to wash all the linens before I leave. pic.twitter.com/rdY9Yg3zFs

— Cory Wright (@corywright) November 2, 2022

The post Airbnb konačno prikazuje tačne cene first appeared on PC Press.Original Article