Agent Simulation: Virtualna stvarnost u ulozi tajnog agenta

0
72
agent-simulation:-virtualna-stvarnost-u-ulozi-tajnog-agenta

Summary

Agent Simulation je uzbudljiva igra virtuelne stvarnosti koju je razvio turski studio Gamebit. Ova VR igra je privukla pažnju na Gamescom sa svojom impresivnom igrom i jedinstvenim karakteristikama. Inspirisan serijalima kao što su Hitman i The Matrix, Agent Simulation stavlja […]

Agent Simulation: Virtualna stvarnost u ulozi tajnog agenta

Agent Simulation je uzbudljiva igra virtuelne stvarnosti koju je razvio turski studio Gamebit. Ova VR igra je privukla pažnju na Gamescom sa svojom impresivnom igrom i jedinstvenim karakteristikama. Inspirisan serijalima kao što su Hitman i The Matrix, Agent Simulation stavlja igrače u ulogu visoko obučenog agenta koji se suočava sa izazovnim misijama.

Igra počinje jednostavnom premisom – vi ste agent koji učestvuje u simulaciji virtuelne stvarnosti kako biste dokazali svoje sposobnosti organizaciji kojoj pripadate. Demo verzija započinje u belom otvorenom prostoru virtuelne stvarnosti, gde vas glava bez tela vodi kroz niz trening izazova. Ovi izazovi počinju lako, učeći igrače kako da rukuju oružjem i gađaju ciljeve. Kako napredujete, izazovi postaju realističniji, prevozeći vas na lokacije poput hotelskih predvorja i noćnih klubova.

Gameplay u Agent Simulation-u je brz i adrenalinska. Igrači moraju pucati na neprijatelje dok izbegavaju njihov vatreni udar tako što se kreću na licu mesta. Srž mehanike je jednostavna, ali igra brzo postaje izazovna kako se suočavate sa više neprijatelja istovremeno. Jedan pogrešan potez može značiti kraj igre, što doprinosi intenzivnoj atmosferi igre.

Da bi pomogao igračima, Studio Gamebit nudi opciju izbora bonusa na početku svakog nivoa. Ovi bonusi uključuju jednopotezne ubistva, dodatno streljivo i usporeno kretanje, što emulira ikonične scene izbegavanja metaka iz filma The Matrix. Bonus usporenog kretanja omogućava igračima da izbegavaju metke dok taktički eliminišu neprijatelje.

Iako grafika Agent Simulation-a možda nije najimpresivnija vizuelno, ona svojom svrhom stvara osećaj uranjanja. Neprijateljski agenti i civili su blokasti, ali lako uočljivi, a okruženja su dizajnirana da odgovaraju svakom scenariju. Dizajn zvuka doprinosi uranjanju, sa zadovoljavajućim zvukovima metaka koji prolaze pored vas u usporenom snimku.

Agent Simulation je trenutno dostupna kao demo verzija na SideQuest-u i Steam-u, a planirano je da bude objavljena kao puna igra u novembru po ceni od 14.99 dolara. Bez obzira da li ste fan virtuelne stvarnosti ili želite da se stavite u cipele super veštog agenta, Agent Simulation pruža uzbudljivo i izazovno iskustvo igranja.

Read More