Adria Security Summit 2024 otvara registraciju s besplatnim ulaznicama za rane prijave

0
51
adria-security-summit-2024-otvara-registraciju-s-besplatnim-ulaznicama-za-rane-prijave

PCPress.rs Image

Adria Security Summit Powered by Intersec 2024 je službeno otvorio proces registracije.

PCPress.rs Image

Svi zainteresovani za događaj se mogu registrovati na zvaničnoj adresi https://adriasecuritysummit.vfairs.com/en/registration. Ulaznice su besplatne za sve učesnike prvih 15 dana, zbog čega se pozivaju izlagači, posetioci i članovi delegacija kupaca da se što pre registruju i postanu deo ovog prvorazrednog poslovnog događaja.

Adria Security Summit 2024 će se, zajedno sa premijernom ceremonijom dodele nagrada za industrijska dostignuća, održati 9. i 10. oktobra u Konvencijskom centru hotela Hills, najvećem i najbolje opremljenom prostoru za skupove ovog tipa u regiji. Summit će okupiti preko 160 izlagača i 3,500 posetilaca te podržati više od 5,000 B2B sastanaka, zbog čega organizatori i učesnici s nestrpljenjem iščekuju ovaj industrijski događaj na najvišem nivou.

Učesnici će imati pristup mobilnoj aplikaciji Summita koju pokreće vFairs preko koje će moći zakazivati sastanke i pratiti izlagače i druge posetioce. Adria Security Summit će i ovog puta privući izlagače i posetioce iz različitih sektora i zemalja. Uz preko 85% izlagačkog prostora koji je već popunjen, očekuje se rekordan broj posetilaca i učesnika iz preko 50 zemalja širom sveta.

Za više informacija o 9. Adria Security Summitu 2024, uključujući detalje o registraciji i programu događaja, posetite www.adriasecuritysummit.com, kontaktirajte organizatore na summit@asadria.com ili pozovite na telefon +387 33 788 985.

Svi koji se budu registrovali na vreme, uz prateće pogodnosti za rane prijave, moći će da iskoriste jedinstvenu priliku za umrežavanje, edukaciju i širenje poslovanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.