Adam Jensen i Solid Snake rade zajedno na projektu

0
221

Glumci koji pozajmljuju glasove nekim od najlegendarnijih karaktera u industriji video igara, trenutno rade na misterioznom projektu. Elajas Tufeksis je nedavno održao AMA (ask me anything) na Reddit-u, a brdo pitanja je bilo vezano za nastavak igre Mankind Divided, a izgleda da glumac zna o ovoj temi otprilike koliko i mi. Ono što je zanimljivo je da Elajas radi sa Dejvid Hejterom (Solid Snake) na projektu, ali ne znamo ništa detaljnije o ovoj saradnji. Ako se radi o igri, ona ima sigurno veliki budžet ako su uspeli da privuku talente kao što su Elajas i Dejvid.

Obe franšize, i protagonisti, koje su učinile ove glumce poznatim, trenutno su na polici zbog slabije prodaje i ne baš sjajnih igara u serijalima, tako da nam nedostaju već neko vreme hladne face, sa još hladnijim glasom, koje su imale ogroman uticaj na čitavu gejming industriju.

Nije sve tako crno, jer obožavatelji Elajasa će moći uskoro da ga čuju u tri igre koje stižu, ali i ovde nam ostaje samo da spekulišemo jer dodatne informacije o ovim projektima i igrama nismo mogli da nađemo među odgovorima na Redditu.

The post Adam Jensen i Solid Snake rade zajedno na projektu appeared first on PLAY!.

Original Article