Activision praktično potvrdio da Modern Warfare 3 izlazi ove godine

0
62
activision-prakticno-potvrdio-da-modern-warfare-3-izlazi-ove-godine

Nove informacije ukazuju na to da će ovogodišnja igra Call of Duty nositi naziv Modern Warfare 3. Izdavač Activision je navodno poslao DMCA udare (strike) korisnicima Twittera koji su delili slike neobjavljene igre na internetu, uključujući @BobNetworkUK, pominjući “Call of Duty: Modern Warfare III”.

Pretpostavlja se da su slike potekle iz internog testa za naslov, koji bi trebalo da bude nastavak prošlogodišnjeg Modern Warfare 2, razvijenog od strane Sledgehammer Games. Prema izveštaju iz februara, Activision je prvobitno planirao da ove godine objavi veliko proširenje za Modern Warfare 2, ali se DLC pretvorio u punu igru.

Cilj Activisiona za novi Call of Duty je da napravi igru koja se oseća kao samostalno, puno plaćeno izdanje i takođe kao proširenje Modern Warfare II. Mape i režimi iz Modern Warfare 2 će biti preneti u novi naslov. Prema najnovijim informacijama, predstojeći nastavak će sadržati povratak klasične mini mape i Ninja perk-a, sa perkovima kategorisanim u različite delove opreme, uključujući rukavice, kacige i čizme.

Nekoliko NBA igrača se početkom ovog meseca oglasilo na društvenim medijima tvrdeći da im je prikazana demo verzija Call of Duty naslova za 2023. godinu.

MODERN WARFARE III https://t.co/6oBsJLL1wB pic.twitter.com/Eh5GZHxI13

— bob. (@BobNetworkUK) July 17, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More