Acer donosi inovativne gejming monitore sa MiniLED i OLED tehnologijom

0
77
acer-donosi-inovativne-gejming-monitore-sa-miniled-i-oled-tehnologijom

Acer je nedavno predstavio četiri nova monitora iz svoje Predator linije, obećavajući vrhunski gejming doživljaj sa visokokvalitetnim slikama. Novi Acer monitori kombinuju MiniLED i OLED tehnologiju kako bi prikazali igre u punom sjaju i pružili neuporedivu vizuelnu jasnoću.

Jedan od flagship modela je Predator Z57, veličine 57 inča, koji koristi MiniLED tehnologiju sa 2304 zone da bi pružio vrhunski kvalitet slike, posebno u tamnim scenama i crnim pozadinama. Ovaj monitor ima rezoluciju DUHD (7680×2160) i osvežavanje od 120 Hz, te pruža vrhunski gejming doživljaj. Predator Z57 takođe podržava VESA DisplayHDR 1000 sertifikat, koji obezbeđuje postizanje osvetljenosti do 1000 nita i veoma precizne boje.

Pored toga, Acer predstavlja Predator X34 V3, koji koristi MiniLED tehnologiju na 34-inčnom zakrivljenom ekranu sa QHD (3440×1440) rezolucijom. Ovaj monitor ima brzinu osvežavanja od 180 Hz i vreme odziva od 1 ms, što omogućava neprekidnu i tečnu igru. Predator X34 V3 takođe podržava širok raspon boja i VESA DisplayHDR 1000 sertifikat.

Acer se takođe okreće OLED tehnologiji, predstavljajući Predator X39 i Predator X34 X modele. Oba monitora imaju ultra-brzu brzinu osvežavanja od 240 Hz, rezoluciju UWQHD (3440×1440) i vreme odziva piksela od 0,01 ms. Ovi modeli pružaju visok kontrast i precizan prikaz čak i pod uskim uglovima, uz podršku za širok raspon boja.

Svi novi Acer monitori dolaze sa brojnim karakteristikama koje će zadovoljiti i najzahtevnije gejmere. Imaju AMD FreeSync Premium tehnologiju za glatko prikazivanje brzih scena, kao i USB Type-C 90 W PD port za prikazivanje, prenos podataka i punjenje uređaja. Takođe su sertifikovani za Eyesafe 2.0 i imaju ugrađeni KWM prekidač za jednostavnu zamenu izvora.

Novi Acer monitori sa MiniLED i OLED tehnologijom će biti dostupni na evropskom tržištu u drugom kvartalu 2024. Očekuje se da cene počinju od 849 evra. Ovi monitori će sigurno zadovoljiti potrebe gejming entuzijasta sa svojim impresivnim performansama i izvanrednim prikazom slika.

Često postavljana pitanja:

1. Koji brend je nedavno predstavio nove monitore iz Predator linije?

Acer je nedavno predstavio četiri nova monitora iz svoje Predator linije.

2. Koje tehnologije kombinuju novi Acer monitori?

Novi Acer monitori kombinuju MiniLED i OLED tehnologiju.

3. Koje su prednosti korišćenja MiniLED tehnologije?

Prednost korišćenja MiniLED tehnologije je pružanje vrhunskog kvaliteta slike, posebno u tamnim scenama i crnim pozadinama.

4. Koji monitor podržava rezoluciju DUHD?

Predator Z57 je monitor koji podržava rezoluciju DUHD (7680×2160).

5. Koji monitor ima 34-inčni zakrivljeni ekran?

Predator X34 V3 ima 34-inčni zakrivljeni ekran.

6. Koji monitori podržavaju brzinu osvežavanja od 240 Hz?

Predator X39 i Predator X34 X modeli podržavaju brzinu osvežavanja od 240 Hz.

7. Koje karakteristike imaju novi Acer monitori?

Novi Acer monitori imaju karakteristike poput AMD FreeSync Premium tehnologije, USB Type-C 90 W PD porta, certifikat za Eyesafe 2.0, i ugrađeni KWM prekidač.

Definicije ključnih termina:

– MiniLED tehnologija: Tehnologija koja koristi manje LED diode postavljene u više zona kako bi se poboljšao kvalitet slike i bolje kontrolisalo osvetljenje pozadine.

– OLED tehnologija: Tehnologija prikaza koja koristi organske materijale sa samosvetlećim pikselima za prikaz slike.

– VESA DisplayHDR 1000 sertifikat: Sertifikat koji garantuje visoku osvetljenost monitora od 1000 nita i precizne boje.

– AMD FreeSync Premium tehnologija: Tehnologija koja sinhronizuje osvežavanje monitora sa frejmovima koje generiše grafička kartica, kako bi se prikazivanje slika u igrama bilo glatko i bez trganja.

– USB Type-C 90 W PD port: Port koji podržava prikazivanje slike, prenos podataka i punjenje uređaja preko USB-C kabla.

– Eyesafe 2.0: Certifikat koji garantuje da monitor smanjuje štetno plavo svetlo koje može umoriti oči prilikom dugotrajnog korišćenja.

Predloženi povezani linkovi:

Acer

Predator

Read More