A Plague Tale: Requiem konačno dobija 60FPS na konzolama

0
41
a-plague-tale:-requiem-konacno-dobija-60fps-na-konzolama

Prošlo je dosta vremena od kada se A Plague Tale: Requiem prvi put pojavio, ali igra i dalje dobija poboljšanja. Iako igra nije lansirana sa opcijom od 60FPS na konzolama trenutne generacije, to se menja ove nedelje sa novim zakrpom. Pored podrške za 60FPS na Xbox Series X i PS5, novi patch donosi i dodatne opcije grafike za PC igrače.

Plague Tale igre su poznate po svojoj grafičkoj vernosti, pri čemu je prva bila jedna od igara sa najboljim izgledom za prethodnu generaciju konzola, a Requiem podiže stvari na sledeći nivo. Zbog fokusa na grafičku snagu, igra je zahtevnija za pokretanje, što je dovelo do nedostatka opcije od 60FPS na lansiranju za konzole.

Najnovija zakrpa za igru dodaje režim performansi od 60FPS za Xbox Series X i PS5. U međuvremenu, na PC strani, zakrpa uvodi nove optimizacije i dodatne opcije grafike, tako da možete dalje podešavati kako biste postigli najbolji balans između vizuala i frejmrejta.

Ova zakrpa je već dostupna za Xbox, PlayStation i PC. Cloud verzija igre dostupna za Nintendo Switch će biti ažurirana sledeće nedelje sa novim ispravkama bagova uključenim u zakrpu, ali bez funkcija dostupnih na drugim platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More