9 meseci kasnije, Dark Souls Remastered ponovo ima aktivne servere

0
41

Još početkom 2022. godine, PC serveri za brojne Dark Souls naslove su uklonjeni zbog velike eksploatacije u sistemu koji je mogao omogućiti daljinski pristup nečijem računaru drugima. Nakon povratka PC servera za Dark Souls 3 i Dark Souls II, njihov prethodnik je takođe ponovo onlajn.

Objavljujući na Twitteru, zvanični Dark Souls nalog je otkrio: „Online funkcije za PC verziju #DarkSouls: Remastered su ponovo aktivirane. Hvala vam još jednom na strpljenju, razumevanju i podršci.”

Originalno izdanje Dark Souls – Prepare to Die Edition – nikada neće imati svoje servere ponovo na mreži, a tim objašnjava „Utvrdili smo da nećemo moći da podržimo onlajn usluge za PC verziju izdanja Dark Souls: Prepare to Die koje je objavljeno 2012. godine, zbog zastarelosti sistema. Izvinjavamo se zbog dugog čekanja i molimo za razumevanje po ovom pitanju.”

Eksploit koji se nalazi u naslovima Dark Souls bio je prilično ozbiljan, pa koliko god da je bio frustrirajući za ljubitelje ovih igara, bilo je potrebno vreme da se osigura da se takav eksploatacija više ne dogodi. Dobro je videti da su sva tri Dark Souls naslova sada ponovo onlajn, što znači da PC igrači mogu ponovo da iskuse ove igre onako kako je predviđeno.

Online features for the PC version of #DarkSouls: Remastered have been reactivated.
Thank you once again for your patience, understanding, and support. pic.twitter.com/IZ8lsfx3Tx

— Dark Souls (@DarkSoulsGame) November 9, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post 9 meseci kasnije, Dark Souls Remastered ponovo ima aktivne servere appeared first on PLAY!.

Original Article