7 najbolјih Android emulatora za Windows

0
307

Možda ste naišli na nekoliko upotreba Android emulatora. Korišćenje android emulatora savršen je način za pokretanje Android aplikacija na vašem računaru. Većina lјudi koristi emulator za igre, da bi mogli da koriste njihovu tastaturu, miš ili kontroler igara. Takođe možete da pokrećete i druge vrste Android aplikacija. Sa toliko izbora emulatora, izašli smo sa spiskom najbolјih Android emulatora za vaš računar i laptop.

1. KoPlayer

Android emulatoraIgranje je primarni cilј ovog emulatora. Omogućava vam snimanje i otpremanje igranja gde god da poželite. Takođe pruža mapiranje klјučeva za emulaciju kontrolera sa vašom tastaturom. KoPlayer je potpuno besplatan, ali kao i većina emulatora, moraćete da imate posla sa povremenim reklamama.
Postoje dva načina rada u KoPlayer:
Speed Mod – Ovaj režim je namenjen igranju igara. Povećaće igračke performanse.
Normal Mod – Ako samo želite da koristite normalne android aplikacije na računaru, ovaj režim će biti savršen za vas.
Najbolјe karakteristike ovog emulatora su:
Možete da menjate sa pejzažnog na portretni mod.
Snimanje ekrana i slike ekrana.
Sideloading APKS
Kao i mnogi Android emulatori, i vi imate puni pristup Google Play prodavnici za instaliranje aplikacija.

2. Nox Player

Android emulatoraBaš kao i drugi emulatori, ovo je vrlo stabilan Android emulator. Ovo je jedan od najbolјih i najbržih Android emulatora sa toliko funkcija u sebi. Dolazi sa ugrađenom Play prodavnicom, tako da možete da igrate sve vaše omilјene Android igre i aplikacije.
Nox je jedan od najpouzdanijih, najglađih i najbržih Android emulatora na tržištu kada je u pitanju igranje igara. Nox Player ima gotovo sve korisne funkcije, uklјučujući prikaz preko celog ekrana, tastaturu za kontrolu tastera, instance više uređaja, rotaciju ekrana i mnoge druge. Menjate broj sličica u igrama i pristup root-u je takođe besplatan. Nox player je potpuno besplatan i dostupan je i korisnicima Mac OS-a.

3. Andy Emulator

Android emulatoraOvo je jedan od najpopularnijih Android emulatora i postoji već nekoliko godina. Andy je nedavno nadograđen na Android Nougat izdanje. Ima mnoštvo funkcija, uklјučujući vaš telefon kao kontroler. Andy emulator je stabilniji od ostalih Android emulatora. Ima ugrađeni antivirusni i sistem zaštite od malvera. To je jedan od najsigurnijih emulatora dostupnih za upotrebu.

4. Bluestacks

BlueStacksBlueStacks je emulator kompatibilan za Windows i Mac. Za igranje, emulator je poželјniji i vrlo je jednostavan za podešavanje. Osim igara u Play Store-u, optimizovane igre možete da preuzmete i iz BlueStacks-ove sopstvene prodavnice aplikacija.
Emulator vam omogućava pokretanje Android aplikacija na vašem sistemu i igara visoke definicije, a takođe ne zahteva puno RAM-a za obradu. Takođe nudi prilagođeno mapiranje klјučeva, tako da korisnici mogu da podese klјučne reči za igranje mobilnih igara.

5. Android Studio’s Emulator

Android emulatoraSvi znamo da je Android studio podrazumevano razvojno okruženje za Android. Ispostavilo se da postoji i ugrađeni emulator koji možete da koristite za testiranje aplikacije ili igre. Prilično je složeno postavlјanje i ne preporučuje se za upotrebu na nivou početnika.
Međutim, programeri mogu jednostavno da koriste ovaj alat kao emulator za testiranje njihovih aplikacija. Ukratko, to je prevelika muka za običnu osobu, ali je izvrsna za programere.

6. GameLoop

GameLoopGameloop je posebno dizajnirani android emulator za igrače. Za neke velike igračke naslove, kao što su PUBG i Call of Duty mobile, pruža veliku kompatibilnost. Pored toga, dolazi sa izvrsnim karakteristikama integracije tastature i miša, što ga čini idealnom opcijom ako želite igračke performanse.

7. MEmu Play

Android emulatoraJedna od najvažnijih karakteristika MEmu Android emulatora je da podržava i AMD i Nvidia video čipove. Dalјe, takođe podržava različite verzije Androida kao što su Android Jellybean, KitKat i Lollipop. Grafičke performanse su loše za igre visokih performansi.

7 najbolјih Android emulatora za Windows was last modified: 21 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post 7 najbolјih Android emulatora za Windows appeared first on ITNetwork.

Original Article