5 najboljih video igara koje stižu u septembru 2021

0
192

Kako se leto završava, počinjemo da gledamo u septembar 2021. godine i njegova izdanja. Na prvi pogled, imamo gomilu zanimljivih naslova i čini se da ima za svakoga ponešto. Bez daljeg odlaganja, pogledajmo najbolje video igre koje izlaze ovog meseca.

Diablo II: Resurrected
Diablo II je izometrijska, hack-i-slash, akciona RPG igra koja je prvi put objavljena 2000. godine na PC-u. 21 godinu kasnije, ovaj klasični naslov je remasterovan i na putu je za PC, kao i za svaku veću konzolu. Remaster uključuje različite nadogradnje, uključujući grafiku, mrežne funkcije i gomilu poboljšanja kvaliteta života. Iako igra u ovom trenutku može da budd stara decenijama, nivo interesovanja za igru je i dalje visok.

Lost Judgment
Lost Judgment je nastavak Judgment-a, a sama Judgment serija je dodatak Yakuza serijala. Lost Judgment, kao i njegov prethodnik, je brawler u stvarnom vremenu, za razliku od vijuganja zasnovanih na potezu koje je preuzelo Yakuza seriju. Fanovi serije mogu da očekuju više istih, i to baš na vreme. Serija Yakuza, zajedno sa Judgment serijom, do sada je dobijala na snazi, a izgleda da će u bliskoj budućnosti postati još popularniji.

Life is Strange: True Colors
Life is Strange nastavlja njegovo putovanje sa Life is Strange: True Colors. Iako su neki možda smatrali da je Life is Strange 2 pomalo paušalni pad za seriju, Life is Strange: True Colors nastoji da ponovo unese malo života u franšizu. U True Colors igrači preuzimaju ulogu Alex Chen koja istražuje smrt njenog brata, koristeći pritom njenu moć empatije.

Tales of Arise
Serija Tales je uvek bila dosledan oslonac u žanru JRPG. Kao i ostale igre u seriji, možete da budete sigurni da će Tales of Arise imati snažne likove, interakcije i poznati Linear Motion Battle Sistem serije. Iako serija Tales možda nije najveća serija JRPG-a, njena doslednost i dugovečnost govore o njenom kvalitetu.

Kena: Bridge of Spirits
Kena: Bridge of Spirits je akciono-avanturistička igra iz trećeg lica u kojoj igrači kontrolišu Kena-u, duhovnog vodiča sa magičnim sposobnostima. Kao Kena, igrači moraju da pomažu duhovima kao njihov vodič pri nastavljanju, dok pomažu u obnavljanju sela iz njegovog napuštenog stanja. Uprkos brojnim odlaganjima, galama oko Kena: Bridge of Spirits je i dalje velika.

5 najboljih video igara koje stižu u septembru 2021 was last modified: 3 septembra, 2021 by Nemanja Ristic

The post 5 najboljih video igara koje stižu u septembru 2021 appeared first on ITNetwork.

Original Article