0
76

Kao deo malog (zapravo velikog) propusta FTC-a, mnogi privatni dokumenti koje je Microsoft podelio sa FTC-om sada su procureli, otkrivajući svakojake informacije o novim Xbox konzolama, neobjavljenim igrama i mnogo toga više. Ovo curenje informacija nije uticalo samo na Microsoft, već i na njegove partnere, jer jedan od dokumenata sugeriše da je u pripremi verzija igre Red Dead Redemption 2 za trenutnu generaciju konzola.

Kako je arhivirao korisnik ResetEra-a ‘Angie’, jedan od MNOGIH procurelih Microsoftovih dokumenata ima listing za verziju Red Dead Redemption 2 koja bi trebalo da stigne na platforme 9. generacije (tj. Xbox Series X|S i PS5). Ovaj remaster/port je navodno planiran da stigne negde tokom drugog kvartala fiskalne godine 2023.

Ovaj period je naravno sada prošao bez ikakvog pominjanja izdanja za trenutnu generaciju za Red Dead Redemption 2, što znači da je ili odloženo ili možda čak i potpuno otkazano.

Dobijanje nadogradnje za trenutnu generaciju za Red Dead 2 je nesumnjivo jedan od najtraženijih portova od strane vlasnika ovih platformi 9. generacije – posebno jer igra već izgleda tako dobro na hardveru prethodne generacije. Nadamo se da će izdanje za trenutnu generaciju biti najavljeno uskoro, ali jednostavno ćemo morati da budemo strpljivi kao i uvek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More