3 miliona kopija za 2 dana! Resident Evil 4 Remake se prodaje odlično

0
60
3-miliona-kopija-za-2-dana!-resident-evil-4-remake-se-prodaje-odlicno

Već smo znali da je Resident Evil 4 Remake odlično počeo nakon što smo videli broj istovremenih igrača tokom vikenda lansiranja, pored visokih pohvala iz recenzija pre objavljivanja. Sada je Capcom otkrio konkretnije brojke o prodaji, pri čemu je RE4 dostigao tri miliona prodaje za upola kraće vreme nego Resident Evil Village.

Resident Evil 4 Remake prodat je u tri miliona primeraka tokom prva dva dana u prodaji, objavio je Capcom. Poređenja radi, Resident Evil 3 Remake-u je trebalo pet dana da se proda u dva miliona primeraka, a Resident Evil Village-u četiri dana da nadmaši prodaju od tri miliona.

Pošto Resident Evil 4 Remake izgleda kao veliki hit za Capcom, ne bi trebalo da bude iznenađenje da je RE franšiza u celini takođe dostigla novu prekretnicu. Do danas je prodato 135 miliona igara u franšizi Resident Evil.

Nedavno je izašlo na videlo da bi Resident Evil 4 Remake mogao biti proširen sa pričom u nekom trenutku. Reference na Separate Ways, sporednu kampanju koja je isporučena sa nekim verzijama originalnog Resident Evil 4, pronađene su u datotekama rimejka, što ukazuje da će dodatna kampanja biti objavljena kao DLC za RE4 Remake u nekom trenutku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More