2 godine kasnije, Assassin’s Creed Syndicate dobija apdejt koji rešava grafičke probleme sa PS5 verzijom

0
42
2-godine-kasnije,-assassin’s-creed-syndicate-dobija-apdejt-koji-resava-graficke-probleme-sa-ps5-verzijom

Assassin’s Creed Syndicate je bila poslednja igra u seriji dizajnirana pod tradicionalnijim normama Assassin’s Creed serijala – pre nego što se franšiza pretvorila u potpuni RPG. Nažalost, zbog smicalica sa kompatibilnošću, Syndicate na PS5 je patio od nekih velikih grafičkih bagova. Iako je za to trebalo više od 2 godine, konačno stiže zakrpa koja će ovo popraviti.

Objavljujući iznenađenje na Twitteru, zvanična stranica Assassin’s Creed-a je rekla: „Srećni smo što možemo da objavimo da će Assassin’s Creed Syndicate dobiti ažuriranje 23. februara, na Playstation 4. Ovo ažuriranje će obezbediti rešenje za probleme koji postoje tokom igranja na Playstation 5.”

Budući da je to zobg greške u kompatibilnosti sa Playstation 5, mnogi fanovi su očekivali da će problemi ostati neograničeno. Stoga je bilo dobrodošlo iznenađenje što je Ubisoft najavio ovu zakrpu. Iako ćemo morati da sačekamo da zakrpa bude objavljena pre nego što potvrdimo da zaista rešava različite probleme vezane za backwards compatibility, ako radi ono što piše, onda je sve u redu.

Naravno, iako bi bilo lepo videti zakrpu uz mod od 60 FPS ili druga razna poboljšanja, ažuriranje je i dalje veoma cenjeno – čak i ako su bile potrebne dve cele godine, a zatim i neke da se problem reši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More