10 novih igara će biti najavljeno na The Game Awards

0
21

Manje od nedelju dana je ostalo do The Game Awards događaja na kojem će biti objavljena lista sa najboljim igrama koje su se pojavile tokom 2019. godine i to u velikom broju različitih kategorija.

Međutim, ono zbog čega će većina nas pratiti The Game Awards jesu najave potpuno novih igara kojih će ove godine biti poprilično. Kako javlja domaćin ovog događaja, Džof Kinli, biće predstavljeno čak 10 potpuno novih naslova, o kojima nije bilo reči u ranijem periodu.

Vrlo je moguće da će brojka biti daleko veća, pošto je Kinli jasno rekao da se u tih 10 ne računaju igre o kojima su se već pojavile glasine, kao što je to novi Batman naslov, za koji je TGA najava potvrđena.

Kinli je takođe otkrio da nećemo videti najavu Resident Evil 3 rimejka, što je pomalo razočaravajuće za fanove, ali to samo znači da moramo još malo duže da čekamo.

Glasanje je i dalje otvoreno i detalje o tome možete saznati na ovom linku.

The Game Awards ceremonija je zakazana za 13. decembar u 2:30 po našem vremenu, tako da se naspavajte ako ne želite da propustite bitne najave, ili jednostavno pratite naš sajt.

The post 10 novih igara će biti najavljeno na The Game Awards appeared first on PLAY!.

Original Article