10 najrazočaravajućih igara 2021… Do sada

0
212

2021. je do sada bila opaka vožnja kada su u pitanju izdanja video igara. Nakon objavlјivanja najnovijih PlayStation i Xbox konzola, došlo je do relativnog nedostatka naslova samo „sledeće generacije“, osim nekolicine. Osim toga, imali smo nekoliko divnih izdanja na više platformi i ekskluzivnih naslova. Nažalost, do sada smo imali i pregršt razočaravajućih naslova… Pogledajmo ih bliže.

Edge of Eternity
JRPG godine u stvaranju, Edge of Eternity nosio je nade podržavatelјa i vernika i na kraju je izneverio velika očekivanja onih bez ublaženih očekivanja. Igra ipak nije loša, jer su njena izgradnja sveta, likovi i priča na kraju bili među najbolјim delovima igre. Međutim, većina drugih aspekata sputava iskustvo. U našoj recenziji zaklјučujemo da je „grafika, igra i posebno uglovi kamere povlače prema dole“.

Warhammer 40,000: Space Wolf
Warhammer i Warhammer 40,000 igre oduvek su bile prisutne, mada možda u poslednje vreme sa nešto većom učestalošću. Warhammer 40,000: Space Wolf ulazi u 2021. sa prošlošću koja obuhvata originalno izdanje za mobilne uređaje, izdanje za PC, izdanje Nintendo Switch, a sada i izdanje za Xbox One. Uprkos snažnoj IP podršci, Space Wolf na kraju razočarava kao taktička pucačina iz trećeg lica sa lošim vizuelima, kontrolama i pričom. U našoj recenziji smo primetili da je „Uz tako malo truda da se Space Wolf oseća kao da zaista pripada bilo gde u blizini novih sistema, teško je biti ne razočaran i ciničan u vezi sa ovim izdanjem“.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance
Kada je Dungeons & Dragons: Dark Alliance prvi put najavlјen, definitivno je bilo mnogo pompe i nije bilo dovolјno skepticizma. Ova ko-op igra za četiri igrača smeštena u Forgotten Realms imala je mnogo toga da živi, ali na kraju nije uspela. Konkretno, loš izbor dizajna, pokvareno iskustvo za jednog igrača, AI umrtvlјenog mozga i mnoštvo grešaka štete igri.

Tasomachi: Behind the Twilight
Tasomachi: Behind the Twilight je bila igra kojoj smo se lično nadali, na osnovu njenog vizuelnog stila i percipiranog igranja. Nažalost, igra je na kraju bila razočaranje. Kao što je pomenuto, živopisni vizuelni prikazi igre su se isticali, mada su različita područja koja su izgledala veoma slična je bila loša stvar. Tamo gde je igra razočarala bila je opšta petlјa igranja, a „Tasomachi je pojednostavlјeno sakuplјanje bez jasnog motivatora da vozi igrača napred“.

Marvel’s Avengers
Iako su prvi put objavlјeni prošle godine, Marvel’s Avengers su takođe objavlјeni ove godine na najnovijim Xbox i PlayStation konzolama. Iako smo prošle godine uživali u originalnoj igri, najveća zamerka za nju bila su duga vremena učitavanja povezana sa igrom. Uprkos znatno pobolјšanom vremenu učitavanja i performansama, Marvel’s Avengers su i dalјe razočarajući iz istih razloga, prvenstveno zbog nedostatka sadržaja koji se nije ponavlјao. Naša recenzija je pohvalila performanse igre, ali je primetila da „ništa od toga ne može da prevaziđe dizajn koji nije nadahnut i nedostatak neprijatelјske raznolikosti“.

Tennis World Tour 2
Sportski naslovi su uvek pomalo uspešni, a nažalost, Tennis World Tour 2 je bio više neiznuđena greška. Jednostavno rečeno, igra izgleda dobro, ali loš AI, kontrole i mehanika igranja koče igru. On je definitivno zanimlјiv s obzirom na to da bi teniske igre i mehanika trebali da ostanu nepromenjeni. U našoj recenziji zaklјučujemo da će „Potpuno izdanje Tennis World Tour 2 Complete Edition naterati čak i najtvrđeg teniskog fanatika da poželi da razbije reket i krene u svlačionicu“.

Balan Wonderworld
Balan Wonderworld je u najmanju ruku čudan slučaj. Igru režira Yuji Naka iz onic and Nights into Dreams slave i izgledalo je kao povratak na stare platforme. Na prvi pogled, Balan Wonderworld lako podseća na gore pomenute naslove, mada je datirana formula na kraju ušla, naročito sa nedostatkom izazova i slabim kretanjem. U našoj recenziji zaklјučujemo da „iako igra ima mnogo šarma, malo se ističe među gomilom i zbog toga se s pravom može zanemariti“.

R.B.I. Baseball 21
U godini kada MLB The Show izađe na više od samo PlayStation konzole, mogli biste da pomislite da bi R.B.I Baseball serija uložila veći napor. Pošto ste godinama igrali nekoliko različitih franšiznih video igara za bejzbol, možemo sa sigurnošću da kažemo da je R.B.I Baseball jedan od naj razočaravajućih. Osim pristojnog pitching iskustva, loše grafike i dubina igranja R.B.I Baseball 21 čine da se čini da postoji samo jedna bejzbol utakmica na tržištu ove godine.

Destruction AllStars
Destruction AllStars je prvobitno trebao da bude lansirani naslov za PlayStation 5, čak i uz jednu od povećanih cena. Srećom po Sony, ovo je kasnije promenjeno jer je Destruction AllStars odgođen i najavlјen kao PlayStation Plus naslov. Iako ta najava ublažava udarac za naslov, Destruction AllStars je i dalјe razočaranje. Iako je u početku trebalo da bude lansirni naslov, naša recenzija zaklјučuje da će „verovatno biti zaboravlјen u eventualnom okeanu drugih ekskluziva PS5 koji se pojavlјuju na putu“.

Scott Pilgrim vs The World: The Game Complete Edition
Nakon što je godinama nestao, Scott Pilgrim vs The World: The Game Complete Edition vratio se preko Ubisoft-a. Međutim, čini se da smo ovaj naslov možda gledali sa ružičastim staklima. Ovaj datirani naslov žrtva je nekih starijih problema, kao što su sporo kretanje likova, loša detekcija pogodaka i drugo. Bar igra izgleda dobro! Možda nam je najbolјe ostalo u sećanju, naša recenzija je opisala Scott Pilgrim vs The World: The Game Complete Edition kao „desetogodišnju igru koju niko nije tražio“.

10 najrazočaravajućih igara 2021… Do sada was last modified: 12 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post 10 najrazočaravajućih igara 2021… Do sada appeared first on ITNetwork.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)