19 декември 2016 17:07, прочетено 1285

Премиерата на Samsung Galaxy S8 може да е в Ню Йорк през април

От Корея продължават да се промъкват детайли около плановете на Samsung за следващия й флагман, който очакваме в началото на следващата година. Нова информация от участници в провелата се тези дни среща за глобалната стратегия на компанията разкрива, че Samsung може да реши да представи Galaxy S8 през април на специално събитие в Ню Йорк, вместо в Барселона в края на февруари, както се смяташе досега. Вече се появиха слухове, че пазарната премиера на устройството ще е през април, така че има логика корейците да забавят премиерата, за да могат да започнат продажбите веднага след нея.

Заедно с това отново се твърди, че разследването на причините за прегряването на някои бройки от Galaxy Note7 е приключило. Резултатите от него би трябвало да бъдат обявени в началото на следващата година след консултации с външни агенции и изпълнение на стратегия за връщане на потребителското доверие преди представянето на новия флагман. Шефовете на мобилния бизнес отново са изтъкнали значението на Galaxy S8 и колко е важно моделът да има пазарен успех.

Междувременно може би е време да се подготвим психологически за по-висока начална цена на устройството. Анализатори на Goldman Sachs прогнозират, че цената на компонентите за телефона ще бъде с 15-20% по-висока в сравнение с тази на Galaxy S7, което може да доведе и до увеличение на крайната цена на смартфона. Компанията отново посочва, че Samsung се кани да добави нов виртуален асистент с изкуствен интелект, но за това се говори от известно време и особено след закупуването на Viv, която стои зад Siri на Apple.

Източник: Naver, SamMobile

Може да ви е интересно и това:

Apple ще избере извити OLED панели за всички версии на iPhone 8 | 
LG Display разработва огъващ се OLED дисплей с Apple, Google и Microsoft | 
Samsung е завършила разследването около прегряването на Galaxy Note7 | 
Сензорът за отпечатъци на Galaxy S8 може да е върху задния панел | 
Synaptics представи оптичен сензор за отпечатъци, може да го видим в Galaxy S8 | 

Тагове:
Samsung | 
galaxy s8 | 

Коментари

Коментари: 0 |
Твоят коментар

Article source: http://www.mobilebulgaria.com/news/39250/премиерата-на-samsung-galaxy-s8-може-да-е-в-ню-йорк-през-април